Tisztújító közgyűlés a Magyar Elektrotechnikai Múzeumban

2014. május 20-án tartottuk az idei közgyűlést, ami egyúttal tisztújító közgyűlés is volt. A résztvevőket dr. Antal Ildikó, a múzeum igazgatója is köszöntötte.

Dürr János elnöki, Hajdú Ferenc főtitkári, illetve Tóth Éva a számvizsgáló bizottság nevében előadott beszámolója után szó esett a tagdíjrendszer pontosításáról és más aktuális kérdésekről. Az észrevételek, kérdések és válaszok elhangzása után a jelölőbizottság nevében Staar Gyula ismertette az új elnökség tagjaira érkező javaslatokat. A titkos szavazást és a szavazatszámláló bizottság gyors munkáját követően kiderült, hogy a Közgyűlés szavazatai alapján a következő személyek alkotják a TÚK elnökségét a 2014-2017-es időszakban: Both Előd, Dombi Margit, Dürr János, Gács János, Hajdú Ferenc, Kapitány Katalin, Lukácsi Béla, Mécs Anna, Trupka Zoltán. Az új elnökség az alakuló ülését a közeljövőben tartja meg.
kgy2
A hivatalos program lezárása után dr. Tóth Judit szakvezetésével megtekinthettük a múzeum különleges gyűjteményét. De ha pontosak akarunk lenni, akkor igazából a kiállításnak is csak egy részét sikerült megnézni. A magyar technika, elektrotechnika, művelődés és kultúratörténeti (és sok egyéb) érdekességeit tartalmazó kiállítást mindenkinek látnia kell! Az intézmény honlapjának címe: elektromuzeum.hu/hu/ . Külön köszönet a szervezésért Tóth Évának.

További képek a közgyűlésről.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s