Hevesi Endre-díj 2017

A Hevesi Endre-díj Alapítvány kuratóriuma felhívással fordul a szerkesztőségekhez és az érintett szakosztályokhoz a 2017. évi díjak odaítélésével kapcsolatban.

Az alapító okirat értelmében a díjban azok az újságírók – indokolt esetben újságírói munkát végző szakemberek is – részesülhetnek, akik az előző években a tudomány és a technika új lehetőségeinek, eredményeinek népszerű ismertetése érdekében a legtöbbet tették, illetve a legérdekesebb, de közérthető magyarsággal fogalmazott cikkeket írták.

Kérjük a szerkesztőségeket, tekintsék át a kollégák munkásságát, s ha úgy ítélik meg, hogy vannak közöttük olyanok, akik a kiírási feltételeknek megfelelnek, terjesszék fel díjazásra. Az illető személyét és munkásságát ismertető javaslatukat, valamint az indoklást alátámasztó, mindössze három cikket illetve rádiós-tévés produkciót

2017. március 16-ig

juttassák el Staar Gyula kuratóriumi tag e-mail címére: termvil@titnet.hu, címe: TIT Természet Világa szerkesztősége, 1088 Budapest, Bródy Sándor utca 16.

A díjátadásra várhatóan 2017 áprilisának végén kerül sor. Az anyagot elektronikus formában kérjük. Rádió-, tv-produkció illetve webes tartalom esetén a tárhely, archívum, honlap linkjét, elérhetőségét nevezzék meg.

A díjra egyénileg is lehet pályázni (szakmai életrajzát kérjük mellékelje).