DÍJÁTADÓ

A Tudományos Újságírók Klubja és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által a tudományt népszerűsítő, ismeretterjesztő blog elismerésére alapított Juhari Zsuzsanna-díj átadására 2017. június 21-én került sor a TIT székházában.

A blogpályázatra 26 nevezés érkezett. A pályázatokat a TUK részéről Dr. Lente Gábor tudományos alelnök, Pásztor Balázs, az Élet és Tudomány szerkesztője, valamint Juhari Zsuzsa gyermekei, Székely Flóra és Székely Kristóf értékelte.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Piróth Eszter, a TIT igazgatója, Tóth Péterné, a TUK elnöke, Gózon Ákos, az Élet és Tudomány főszerkesztője és Székely Kristóf. A Juhari Zsuzsanna-díjat a ritkanlathatotortenelem.blog.hu nyerte (készítője többek között Juhász Tamás). A TUK különdíját, egy éves Élet és Tudomány, valamint Természet Világa előfizetést a molnar-v-attila.blogspot.hu létrehozója, Molnár V. Attila kapta.

Elismerő oklevelet kaptak:
Szávoszt-Vass Dániel (dunaiszigetek.blogspot.com)
Vámos Sándor (passport.blog.hu)
Farkas Alexandra (farkasszem.wordpress.com)
Szilágyi Zsolt (szabadtudatostermeszetbuvar.blog.hu)
Menner Judit (contrapasso2.blog.hu)
Kuglics Gábor (kugi.blog.hu)

A képen: a Juhari Zsuzsanna-díj kitüntetettjei és a díjátadók (balról jobbra: Szávoszt-Vass Dániel, Molnár V. Attila, Szilágyi Zsolt, Lente Gábor, Tóth Péterné, Farkas Alexandra, Székely Flóra, Székely Kristóf, Gózon Ákos, Piróth Eszter)